...
.
...

måndag 8 december 2014

8 - Telefonsvar!

Det här tipset riktar sig till ungdomar under....låt säga cirka 17 år.

HA ETT KUL TELEFONSVAR!

När jag insåg att jag framöver skulle ha kontakt med såpass viktiga människor/företag/myndigheter framöver att jag var tvungen att ha ett seriöst telefonsvar-meddelande blev jag så besviken. Och jag saknar det fortfarande! Tips på roliga telefonsvar du kan ha medan du inte behöver vara nåbar av diverse arbetsgivare, skolor, skatteverk eller andra du måste verka trovärdig inför:

* Sjung I just called to say I love you, fast byt ut I mot you och you mot me. (been there done that)

* Svara "Hallå" (eller vad du nu vanligtvis svarar) och håll sen ett kort låtsassamtal där du svarar en imaginär person med jämna mellanrum, för att sen ropa "Ha! Gotya!" innan du avslutar. Min kompis Jonathan G från tonåren hade det telefonsvaret och jag blev i och för sig extremt kränkt av att ha blivit lurad, men jag gick verkligen på det (alltså, trodde att han svarade och jag började prata med telefonsvaret, men plötsligt pep det och jag blev helt ställd) och nu i efterhand måste jag medge att det var en rolig idé.

* Tala jättelångsamt.

* "Hej! Du har kommit till *whatever your name is* och...." + räkna upp typ namnen på alla dina gosedjur eller bara saker i rummet. "..vi kan tyvärr inte ta ditt samtal just nu men tala gärna in ett meddelande så ringer nån av oss upp."

* Dra ett skämt, eller flera.

* Säg ditt telefonsvar hysteriskt skrattandes.

* Låtsas som att du svarat i telefonen av misstag och spela upp ett dramatiskt scenario/samtal som personen som ringt kanske egentligen inte borde höra men inte kan låta bli att lyssna färdigt på.

Kommer inte på fler, men you get the point! Bara GÖR! 

Bonus, om ni missat den här klassikern:


Man kan ju tala in fantastiskt roliga meddelanden också. HELA LIVET.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar