...
.
...

fredag 19 december 2014

19 - Ha tråkigt!

Att ha tråkigt är väl inget tips i sig, även om man (jag) x antal gånger fått höra att man måste ha tråkigt för att ha roligt osv. Jag vet inte om jag håller med om det, däremot tror jag man måste variera output och input samt låta hjärnan vila ibland för att palla med livet. Men att låta hjärnan vila kan vara både roligt och gött. Så härmed presenteras några tips på saker du kan göra när du "har tråkigt":

Youtube generellt såklart, men Buzzfeed, kolla på typ Beyoncés musikvideos och fundera på hur allt rent faktiskt är gjort och hur mycket pengar det kostar samt att kolla på klipp från t ex ellen, The Graham Norton Show eller Jimmy Fallon är både lättsamt och klicka vidare-vänligt.

Siter som reddit, 9gag och Virgin Radio Lebanon garanterar massa saker man irriterar sig över och förmodligen också avskyr, men även endel grejer man gillar, skrattar åt, känner igen och får positiv hjärtnöd av.

Sök på random tumblr-adresser förundras över hur många bloggnamn som är registrerade.


Prova det här

Läsa denna blogg, t ex detta och detta. Eller kanske min gamla blogg? Ändå tre års arkiv att bläddra igenom..!

Skriva brev, ringa en vän, spendera tid i sängen eller annan valfri skön plats med vetskapen om att du inte behöver flytta på dig, ligg tyst och stilla och tänk på saker (ev sen följa ditt tankemönster tillbaka via de associationer du gjort och se om du får fatt i din första tanke), se hur länge du orkar göra plankan (ev + att slå det efter), stretcha, laga matlådor, streckse en serie på Netflix t ex, fantisera om hur du skulle kunna göra om ditt rum/din lägenhet, inse vad jobbigt det vore och var tacksam att du slipper, fundera på födelsedagspresenter och julklappar till nästa år, kom fram till svaret på den här frågan, kolla om du kan stå på händer (ev + att öva på att gå på händer), hitta nånting du aldrig använder och gör om det till något annat/ge det till någon som behöver/skulle bli glad för det.

Med mera!! Have fun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar