...
.
...

söndag 31 maj 2015

SundaySumup; 15W22


Har suttit mindre vid datorn denna vecka än typ nånsin. Ändå kommer här ett helt gäng länkar! Rekommenderar särskilt sista på nummer 6 samt 8, 9, 13 och 15. Om ni inte pallar klicka på alla alltså. Enjoy mina fina! Rock that perzonality of yaoz.

















Bildkälla

Sunday SumUps är en sammanfattning av saker jag sett på nätet under veckan och antingen gillar eller på något sätt finner intressant. Tidigare inlägg av detta slag hittas HÄR men finns också alltid under Sunday SumUps-etiketten till höger.

fredag 29 maj 2015

Du får inte sitta i mitt fönster


För det står massa grejer där. Även om det i princip hade gått annars då mina fönsterbrädor är så himla breda och bra. Men jag tänkte jag kunde visa hur det ser ut i alla fall! Tidigare har jag postat diverse utsnitt från mitt vardagsrum/sovrum och några av de här bilderna är därifrån också men feel the Window Theme. Vill som sist påpeka att detta inte på något sätt representerar helheten i min stökiga lägenhet. Men de är godbitar  helt enkelt. Enjoy!



Här har vi min lilla pålle som kikar på mig när jag vaknar om morgonen mellan en halvt vissen växt (det är helt otroligt att jag lyckats hålla liv i den så många år, men vi har en secret understanding) och ett ljus som lyser spexigt i olika färger (och får hela lägenheten att dofta syntet) när man tänder det. Bortanför den en liten tavla med två dalmatiner som fantastiska Ida Liffner gjort och så ett gäng flaskor. Tyget är min provisoriska gardin pga maxad insyn.



Här ser man flaskorna, lite bättre, visst är de blå och fina? Den lilla blomman lever och står i trots supersupertorr jord. Måste älska mina växters comitement. Egentligen är tanken att jag ska hänga upp de där bollarna i taket på nåt sätt, men så långt har jag inte kommit än. De är skitdåliga på att hålla balansen i flaskorna här istället. Det har varit ingefärsdricka i dem från början. Jag samlade på mig  dem när jag jobbade i ett café på en camping förra sommaren och de ska få fylla ett asbra syfte någon gång.



Ibland får de agera vas, som här i köksfönstret. Den lilla bruna flaskan hittade jag på marken på väg hem från en fest en gång. Vet inte varit i den, men söt är den. Omedveten flasksamling här, den bakom den bruna har det varit solbærsdricka i. Glasunderläggen har jag fyndat på en i övrigt superdyr seconhand här i Danmark. Några av dem är vykort, skumt. Björnen står mest där för att den är svart (balanserar upp) och för att kunna snacka med kompisarna på nästa bild. 



Här har vi världens finaste äggkopp som jag nu för tiden dumpar stearinbitar i så att den blir ett ljus men som tidigare tjänstgjort som smyckesskål. I glas.....burken (?) är det nå gröna glaspärlor och på tavlorna är det dels en björn i sommarregn och dels glada syskonbarn. De små blommorna hade så praktiskt trillat ner från kvisten på föregående bild när jag tog fotona. 

Kan man ana en viss förkärlek för djur?

onsdag 27 maj 2015

Några saker jag är glad att ingen såg


När jag, efter att ha sett det här klippet, prövade mina egna beatbox-skills. Slutade illa kvickt.

När jag imorse kissade i en kruka eftersom jag plötsligt (what the?!) blev AKUT kissnödig och inte hade marginaler för att springa till toaletten (huserar i en stuga utan wc för tillfället). Sorry for too much info, men det är ju faktiskt givet bloggmaterial.

När jag (för flera år sen), på besök hos en kompis med hundvalpar, råkade trampa en valp på svansen så den skrek högt och alla oroligt undrade om den var dödssjuk typ. Fast juste, mamma såg det men jag blånekade, hehe. 

När jag på ett sommarläger, typ, skulle snurra runt med ett bakåtlutat barn i famnen och råkade drämma hennes huvud stenhårt in i skallen på hennes lillebror som oturligt nog förflyttat sig in i vår svängradie. Oops. 

När en dansk knarkare frågade mig om vägen till något jag inte hade en aning om vad det var och jag svarade "Undskyld, jeg har det lidt trals (:jobbigt typ) lige nu." Istället för travlt som betyder typ bråttom. Det var i alla fall effektivt. "Det er okey" svarade han och lommade iväg med sin hund.

När jag som liten, på uppdrag av min storebror, gick och hämtade hans cola-flaska men inte kunde motstå frestelsen att, tvärtemot hans order om att gå försiktigt med den, skaka flaskan så häftigt jag bara kunde. När colan sen med all sin kraft sprayade både bror och rum sockerkladdiga kröp jag livrädd upp i mammas knä och svor på heder och samvete att jag burit den så stilla så....

Bildkälla

tisdag 26 maj 2015

Häromdagen hände nåt som ALDRIG kommer att hända igen


Jag funderade nämligen lite på hur det var en särskild låt gick nu igen...


Var det inte nåt med nån survivor? (0.48)




Eller nej, det är nåt med Heroes! (2.03)




Och nåt oooh-ande.... (0.47)




Fast nej inte den ju. Nåt med "you are the..." (0.37)




Ah, HÄR har vi det (0.57):




Tack (?) världen för att jag ALDRIG kommer vara osäker på det igen.

måndag 25 maj 2015

Varsågoda kids

Ger det vuxen-poäng när man tycker att följande förhöjer livskvalitén med ca 3000 procent?

* Ta en dusch
* Inte lyssna på skräniga låtar
* Ha levande blommor i sitt hem
* Inte ha på sig obekväma kläder
* Se till att vara varmt klädd sena kvällar utomhus
* Inte läsa någon typ av kommersiella magasin (bästa sättet att få en skev självbild, det & porr liksom)
* Få in ett regelbundet tvättids-system och därmed också ett väl fungerande garderobs-kretslopp

Eller är det bara jag, snart 25, som är fruktansvärt sen med att inse grundläggande fakta om livet?

Känner ni unga (avgör själv) igen er i punkterna ovan? Får det er att känna er gamla eller bara ovanligt smarta? Och ni äldre läsare, har ni också insett detta en gång i tiden och i så fall när? Vad för mer livsnjutar-knep sitter ni inne på? Teach me!

Bildkälla

söndag 24 maj 2015

Sunday SumUp; 15W21


För tre veckor sen var det officiellt vår och nu tycker jag mig ana en sommarvärme. Woho! Så alla ni som hatar sol och värme kan ju underhålla er med följande länkar. I give ya: grejer jag under veckan fastnat för, gillat eller bara funnit intressant av nån anledning. Ni kan kanske ana vilken jag garanterat gillar i alla fall. Hur som helst. Jag ska ut och tassa omkring i varmt gräs (en liten, liten stund innan jag och min pollenallergi går in igen). Enjoy! Denna SumUp eller bara livet i övrigt. Kram!













Bonus: In och kolla på @artsxdesigns instakonto som på det senaste uppdaterats med en massa japanska, fullständigt onödiga uppfinningar. Väldigt roligt faktiskt. Denna, denna & denna till exempel.



* Typ: Åh, så fint att de gillar varann så mycket, va. Tänk vilken kärlek, djur är verkligen fantastiska!
+ Men ändå, att han vågar, rätt vad det är kan djuret hugga. De har instinkter vettni. Djur är djur.

lördag 23 maj 2015

Vad tror min dator om mig?

Ibland orkar jag googla tydligen. För ett tag sen skulle jag googla "child holding cat" (till det här inlägget). Och jag har hört att såna hära sökförslag baseras på ens tidigare sökningar, men jag kan garantera er att det inte är fallet i detta exempel. What the?


Okej, dove fattar jag. Alla Carpe Diem-fans liksom. Head?? Man får väl hoppas att det syftar på bebisar hållandes sitt eget huvud? Poop? Urine?? Nej tack?! Sluta! Sun logo? När jag googlar på det kommer ingen särskild logga upp, så det måste ju vara en hel massa människor som missförstått en logga? Jag är jättenyfiken på hur den ser ut!

According to google it could be diz:

Bildkälla

Alltid hittar man nåt på google i alla fall....

fredag 22 maj 2015

Mvh/ Hon som ej orkar googla


Jag såg den här bilden från National Geographic (tips! @natgeo) i mitt instagramflöde imorse och it got me thinking.
Bildkälla

Undrar om de oavsiktligt sticker varann ibland. Och om det i så fall gör ont? Eller har de värsta superhuden? De lär ju bli hyfsat skillade med sitt vapen ju äldre de blir tänker jag, men när de är små? 

Bildkälla: 1, 2, 3

Okej, kan inte urskilja nå horn på bäbisarna? Thank God att mammorna slipper föda ut en sån där spetsig en i alla fall. Hur går det till när de parar sig? (Lätt hint om det i första bildkällan.) Finns det några fall av "Sex sent me to the ER" i deras värld? Har de massa ärr tro? Ger det nån typ av status? Gamle Ben, han har vart med länge han. Och Bettan, där snackar vi scarface. Eller är det tvärtom ett tecken på en lättare hjärnskada? Och om de skulle spetsa sin mat med den dära, hur får de bytet av hornet sen? Hjälps de åt? Letar de upp lämplig sten och skuffar av födan på egen hand?

National Geographic hashtagade #unicornsofthesea. Är dessa fiskar i själva verket fjädern bakom fantasi-hönan enhörning? Var det ett skämt som gick out of hand och lurar folk än idag? Nån tonåring som snodde ett horn från farsans slaktbord och snörde fast det i pannan på sin häst för att rida genom dimman till sina kompisar fascinerade vrål? 

Ett sånt där svärd vore ju livsfarligt på en häst som inte ens räknar in sin ryttare och därför kan drämma sin matte/husse rakt in i en låg trädkvist vid en oskyldig ridtur i skogen. Tänk en häst med horn i ett glashus. Där snackar vi way cooler än Eric Saade. Varsågoda alla mello-artister, gratis tips inför nästa år! 

torsdag 21 maj 2015

Rosa moln

Tre dagars inlägg fokuserade enbart på mig själv, det är ju nästan så jag kräks lite.

..........

Och det var det jag hade att komma med idag.

Men jag kan bjuda på det foto som i dagarna fått mer likes än någon annan bild på min Facebook över typ tre års tid? Här njuter jag av livet just nu. Inte ute i dimman dock, lite väl spooky. Men den där vyn i alla dess ljussättningar är rätt behaglig må jag säga.


tisdag 19 maj 2015

Är jag kanske ett underbarn rent utav?

Apropå gårdagens inlägg om klumpighet kom jag att tänka på att jag är oerhört skillad i vissa situationer. Tycker jag själv i alla fall.  Det är mycket möjligt att alla människor är utrustade med den här förmågan. Men jag är svinbra på att lägga sakers "position" på minnet och sen navigera fram till/mellan dem utan att titta. I mitt gamla rum t ex så sitter ljusknappen utanför dörren, vilket gjorde att jag alltid (eftersom jag aldrig orkade gå in och tända en annan lampa först) fick göra en snabb registering över vad som låg på golvet och om det var något jag skulle hämta på väg till sängen innan jag släckte, stängde dörren och gick dit jag skulle. Jag trampar aldrig på nåt. Och jag kan alltid ta det jag är ute efter direkt, bland grejer på ett bord beläget flera meter från den punkt där jag senast såg dem. Klurig formulering, men ni fattar? Samma sak i duschen om man behöver blunda för att inte få lödder i ögonen. Som en ninja greppar jag flaskor, duschvred och munstycken med en otrolig precision. Nu senast i en dusch jag i princip aldrig använt förut. Men det kanske bara är en vanlig, mänsklig egenskap, vad vet jag. Är ni bra på det?

Bildkälla

måndag 18 maj 2015

Stämpel i pannan coming up?

Jag har aldrig sett mig själv som en klumpig person, men vad krävs egentligen för att klassas som det? Inte sällan stöter jag till bord och riskerar hela dukningen både när jag ska resa och sätta mig. När jag har kjol på mig lyckas jag nästan alltid halvt dra ner någon dekoration eller blomkruka med den ovana vidden (hur svårt ska det va att räkna in liksom). Och min absoluta klassiker är ju att...hur ska jag förklara det.. tja, men helt enkelt ta i för mycket när jag ska dricka ur ett glas så att det skvalpar över i mungipan?? Det är för mig ett mysterium hur det fortfarande kan ske, men det gör det. Så kanske är jag en klumpig person ändå? Behövs det påpekanden från andra för att få det bestämt? I så fall är jag safe. Eller så har jag bara väldigt snälla vänner.

Bildkälla

lördag 16 maj 2015

Morgonens lärdom

Imorse kom jag av oklar anledning att tänka på uttrycket "stupid cupid", hade för mig att det var en låt, fick leta en stund i minnet innan jag kom på att det ju är en melodislinga med texten "stupid cupid, stop picking on me". Men jag kunde inte einra mig om att jag nånsin hört hela låten, vilket det känns som att man vill eftersom det är ett klassiskt citat. Så youtube kom till min undsättning, och härmed eventuellt jag till er. Varsågoda, en låt att ha på hjärnan i alla fall i en vecka:



fredag 15 maj 2015

Inte ett moln så långt ögat kan nå?

Godafton! Vill ni bidra med lite inspiration är det bara att komma med önskerubriker, hörrni! Eller om ni har några förslag på vad ni skulle tycka var kul att läsa om/se mer av. Just let me know. Har fått ett brilliant och relativt omöjligt rubrik-tips på facebook so far, ser fram emot att ta mig an det så småningom.

Det pågår lite generellt uppstyrande i mitt liv för tillfället, därav att bloggen lidit lite. Men I löööv you, som ni borde veta vid det här laget och har en massa inläggs-utkast som bara väntar på tid och energi nog för att kunna formuleras klart.

Hoppas ni har det fenomenalt. Eller i alla fall typ bra. Vad gör ni ikväll?


Ser ni det lilla, lilla, lilla molnet nere till höger?


torsdag 14 maj 2015

Välkommen hem till mig!


Jag tänkte att jag skulle visa lite hur det ser ut hemma hos mig! Nu är jag ju i Sverige, men jag menar såklart min danska lägenhet. Först ut är mitt...vardagsrum, sovrum och min matsal. Detta är alltså samma rum, bor ju i en etta. Det ska tilläggas att detta verkligen är små utsnitt av helheten. Generellt är mitt hem rätt messy. När de här bilderna togs, till exempel, låg förutom allmänt stök en torkställning - med ren tvätt - vält på golvet, en disk väntade (mer eller mindre) tålmodigt på att jag skulle få tummen ur och packningen sen jag var i Sverige två veckor tidigare var fortfarande o-uppackad. Men jag är rätt bra på att städa, sisådär en gång i veckan, inte sällan på lördagsmorgnar som ni vet. Men just vid detta tillfälle hade jag inte samlat nog med energi för det --> lätt kaos. Då kan, klyschigt nog, de här små ställena i mitt boende faktiskt kännas ganska upplyftande. Så varsågoda, en inblick i de mer uppstyrda och roliga bitarna av mitt hem.



Något jag inte heller har är en proffskamera, men det får ni leva med. Precis som med min fina skugga mitt i bild här. Detta är i alla fall mitt lilla kreativa skåp. Oerhört rangligt eftersom det saknar baksida, men i det har jag prackat in allt mitt pyssel. Och ovanpå har jag massa random shit, bland annat de pennor jag inte släpar fram och tillbaka till skolan varje dag. Den lilla giraffen är en kvarleva från my animal themed party.



De här bilderna är några jag tycker mycket om och är ett relativt nytt tillskott på min vägg. Nedanför står en lampa jag haft sen jag var liten, i skålen ligger ett usb som jag fick när jag gick en Rena Kläder-kurs, ett armband från Kenswed Academy och ett gäng pärlor. Den dära glas-bubblan är ett förstoringsglas jag köpte för en tia på en obevakad landsorts-secondhand. Målningen på väggen gjorde jag när jag var liten, mixade vattenfärger ftw!



Är inte den där porslinspojken det roligaste ni sett? Honom köpte jag på en secondhand i Danmark bara för att det ser ut som att han är precis i början av en striptease (något man ju inte gärna vill förknippa med barn, såklart, men störd på ett sjukt kul sätt ändå). Det lilla fatet han sitter på är fyndat på samma ställe och är förvånansvärt tungt. Lampan saknar fotogen men jag brukar släppa ner ett värmeljus i. Den här lilla kompositionen står alltså på mitt matbord.



Haha, så oklart ord att ha på väggen. Men förut (år sedan) hade jag "You look great" och det kändes lite väl utseendefixerat så jag bara slängde upp nåt för att ha nåt. Ganska skoj dock. Pandorna letade jag upp i mammas förråd när jag var i Sverige sist. De är också från barndomens tider och jag älskar dem! Soffan är ju spexig, den har jag fått ärva av min bror. Till höger om den står alla stora konstnärspapper och ovanpå lådorna ligger lite magasin (som jag aldrig läser), fina böcker och intill dem vaktar en elefant.



Här har vi mina favoritskor som jag aldrig använder men som är så himla fina med det dära fluffet. Till det en miniatyr-parfymflaska, mina bästa ringar och två random, skitsmå, guldsprayade griskultingar. Saker som gör en glad helt enkelt!


Om det är av intresse, eller om jag bara får feeling ändå, kommer det fler glimtar så småningom.

onsdag 13 maj 2015

Godkväll..!

För första gången kanske någonsin GLÖMDE jag bloggen hela dagen igår. Oops. Men jag passade den dära pudeln..! Extremt svart, gullig, mysig och döv. Alltså, cuteness overload..! ♡

Annars då? Njuter av svenskt godis, göteborska vibes och diverse familjemedlemmar. Funderar på om två marsvinsbebisar ska få flytta hem till mig. Kollar på skräptv och ser fram emot grillat ikväll. Lågenergi-sysselsättning idag också..!

Love the world, osv. 

Bildkälla

Bildkälla

...

måndag 11 maj 2015

Hej mina fina!


Idag är en långsam dag. Har tittat ut genom bussfönster, läst en bok, suttit kvar och vänt några blad till fast jag ätit upp - bara för att jag hade tid, åkte spårvagn hem istället för att gå - bara för att det är så mysigt, njutit av grymt goda, danska, KRAV-märkta russin och legat i mammas säng och kollat på Netflix. Jag såg också två dogwalkers som promenerade på stan med inte mindre än femton hundar och senare ytterligare en med typ fem krabater i koppel. Undrar om inte jag skulle vara asbra på det. Ska faktiskt kanske passa en pudel imorgon. Så random. Men man får börja litet.

Hoppas ni får en fin kväll..!


Två bilder från dagen.

fredag 8 maj 2015

Jag älskar

...killen som omsorgsfullt informerade tjejen han satte sig mitt emot på tåget om att han inte valt något av de många andra tomma sätena pga tågriktningen. Så slapp hon sitta där och fundera på om han var ett freak hon behövde oroa sig för hela resan.

...den äldre kvinnan som erbjöd sig att ta min lilla väska när jag släpade min enorma resväska upp för en hemsk trappa på perrongen. Hon skulle uppenbarligen inte klarat den tyngsta, men gjorde det hon kunde i alla fall.

...henne igen när hon, då vi skulle gå på tåget, pekade ut en dörr längre ner där jag kunde dra väskan ombord direkt och slippa trappan. Kunde kysst henne i tacksamhet.

...mig själv när jag inte gav störiga, högljudda killen, som kladdade på sin tjej hela tin och upprepade gånger försökte få min uppmärksamhet genom diverse patetiska uttalanden, så mycket som en blick på hela resan. Det irriterade honom ganska rejält tror jag. Double-win.

...tåget som kom in på perrongen tjugo minuter tidigare vid mitt byte så att jag slapp vänta i kylan.

...de medresenärer jag hade bredvid mig den större delen av resan som betedde sig som folk, kollade ut genom fönstret eller ner i sin mobil/bok/whatever. Någon log varmt som hälsning men krävde sen inte något som helst av sin omgivning. TACK. 

...mannen som insisterade på att hjälpa mig med min vidriga väska fast det bara var tre trappsteg kvar. "Jag tar den sista biten." ♡♡♡

...flickan på perrongen utanför fönstret som, när jag just konstaterat att jag inte skulle orkat lyfta ett finger mer för varken mig själv eller nån annan, fick mig att känna att jag skulle gjort vad som helst för henne. Hon var liksom bara typ 12 och verkade åka själv. Jag tänker ganska ofta på vad jag skulle göra om det skedde en tågolycka t ex (Änka på låtsas/Mrs. Winterbourne-skadad, I guess). Och barn skulle man ju ta hand om utan att tveka, om det kom till kritan. Eller, känner ni också så?

torsdag 7 maj 2015

Gomöra!

Som en saäjer i Värmland dårå. Ah, hur som helst. Har ni en bra morgon? Om inte kan ni ju sätta på min alldeles för långa video från gårdagen och ba lyssna till min ljuva stämma som pratar på om *proceeeeeeessen* bakom ett inlägg. :) :) :) :) Blir kluven till mig själv när jag gör såna där grejer ibland, men intalar mig att någon kanske tycker det är intressant. Det skulle jag gjort..! Så det är liksom det jag får utgå från. Slut på överanalys: nu.

Jag ska ta mig en liten resa idag, vad ska ni göra? Nåt kul? Berätta!

Bildkälla

Och glöm inte att fly on the wiiings of loove. Höhö.

onsdag 6 maj 2015

The making of

Behind the scenes-material är ju nästan alltid det roligaste. Så när jag skrev ett åsiktsinlägg häromsistens passade jag på att filma det, så att ni kan få en inblick! Här har ni 'et, från början till slut! Nästan vill säga - för det tog sån himla tid.

Före videon börjar har jag lagt 30 minuter på att rakt upp och ner skriva det jag gick igång på när jag läst Lisa Jiseis artikel. Text-redigeringstiden var egentligen 1,5 h men det orkar man ju inte med, så jag speedade upp det x8. Sen läste jag in inlägget, lyssnade på det, gjorde ändringar, läste in igen, läste in slutgiltig version för bloggen, slutputsade och sen var det klart! Men nedan kan ni, snabbspolat men ingående, se exakt hur det går till när jag formulerar ett åsiktsinlägg. Enjoy!



Här hittar du inlägget: "Yes, we CAN".

tisdag 5 maj 2015

Fruktansvärt

Något jag verkligen stör mig på är folk som äter frukt på ett överdrivet dedikerat sätt. Jag är fine med att man sätter värde på hela frukten och äter allt och så. Men det finns en typ av människor som gör det till en sevärdighet. Som att de vill visa att de minsann vet hur frukten ska tas. Vet ni vilka jag menar? Ofta har de med sig frukten i kollektivtrafiken, givetvis förpackad i olika små påsar eller någon jättepraktisk burk. Men de har absolut aldrig förberedande skurit upp frukten så att den bara är att stoppa in i munnen. Nej, så komplicerad procedur som möjligt är att föredra. Som att de kommer närmare naturen då. Skal ska pillas av, små torra bitar omsorgsfullt pillas bort, det ska gnagas, bitas och sörplas. När frukten egentligen är förtärd ska de krångla sig in i själva innanmätet, eventuella kärnor ska sugas rena från all tänkbar näring innan de källsorteras ner i medhavd påse. Egentligen är det väl bara beundransvärt, men jag kan inte hjälpa att jag irriteras av dessa spektakel. Ät frukten bara.

Bildkälla

måndag 4 maj 2015

Saker jag tänker på oftare än jag borde

Jag har bara två spel på min mobil. Men båda får mig att tänka på saker jag inte vill. Och eftersom jag spelar i alla fall ett av dem i princip varje dag, är de här tankarna helt klart överrepresenterade i mitt huvud.

Till exempel får det här ljudet (0.08), som hörs när man inte klarar en bana, i Jelly Splash...



..mig att nynna på "The Outsiders" för mig själv. Varje gång. Och det är inte helt sällan eftersom spelet är rätt knixigt.



Och sen har vi ju Undo-knappen i Solitaire, som jag nästan aldrig använder, men ser desto oftare (när som helst egentligen, eftersom den bara ligger där i bild hela tiden). Och varje gång jag skymtar den kan ni ju gissa vilken låt jag får på hjärnan.



Sanna Nielsens "Undo" såklart.



Efter Dirty Loops framträdande i mellon händer det dock att det är den versionen som börjar spelas för mitt inre istället, vilket ju är lite göttigare. För även om jag verkligen gillar Sannas låt finns det gränser för hur många gånger man kan höra den där weilingen en kväll utan att bli galen.




Har ju för övrigt trott att Sanna Nielsen sjunger "Undo myself" hela tiden. Tyckte det var ett nytt, ganska kul och befriande sätt att uttrycka det på. Som också är öppet för tolkning, men jag kände mest igen mig i att man ju ibland verkligen vill göra en Ctrl+Z på sig själv liksom. Men "my sad" är det ju. Aja. Jag kan leva med det. I will survive, som man säger.



(Fras/sång jag använder mig av minst en gång i veckan.)

söndag 3 maj 2015

Sunday SumUp; 15W18


När jag gör de här inläggen slänger jag oftast bara in länkarna i utkastet under veckan för att sammanställa det ordentligt på typ lördag. Och det är intressant vad en del saker känns jättegamla redan efter bara några dagar. Första länken till exempel, som för övrigt innehåller fantastiska bilder (!), blev jag helt förvånad över att den låg här när jag skulle fixa i ordning. Hade jag fått gissa hade jag sagt att jag såg dem för flera veckor sen, kanske tom månader. Men nope, fem dar sen. Hjärnan är mindblowing.














Bildkälla

Tack för tips Johanna!

Sunday SumUps är en sammanfattning av saker jag sett på nätet under veckan och antingen gillar eller på något sätt finner intressant. Tidigare inlägg av detta slag hittas HÄR men finns också alltid under Sunday SumUps-etiketten till höger.