...
.
...

söndag 18 januari 2015

Så random

Mitt wifi-fria liv innebär ironiskt nog en hel del scrollande på mobilen. Och igår när jag var på väg att förgås av tristess bestämde jag mig för att gå in på 9gag för första gången på väldigt länge. Effektivt tidsfördriv även om det också fanns så mycket irriterande bilder i flödet att jag kanske aldrig kommer besöka sidan igen. Hur som helst stötte jag på en gif liknande den nedan (fast på den jag faktiskt såg först blev personen ifråga också överkörd och det kändes ju inte så kul).

Bildkälla

Och mindes då att det faktiskt har hänt mig. Jag var på en soptipp en gång och out of nowhere slog en sån där bom ner i huvudet på mig. Det gjorde skitont kan jag meddela! Inte så att jag föll till marken som på bilden ovan, men så att jag knep ihop mina tårfyllda ögon och pressade handen mot skallen i hopp om att kunna trycka bort smärtan typ. Haha, alltså det måste sett så kul ut, men jag tror tyvärr inte att någon fick glädje av det faktiskt. Jag vet inte om det har med min korta längd att göra, så att bomen typ var utanför mitt synfält? Men sån himla timing? Jag var helt ovetande om vad som komma skulle i alla fall och a, ingen jättetrevlig överraskning - så om ni befinner er på en soptipp eller annat valfritt ställe där ni aldrig skulle föreställa er att de här bommarna finns: håll uppsikt!

Annan rekommendation: googla aldrig typ pole in head. Tro det eller ej men då får man nämligen bilder på pole IN head. Det vågar jag säga att alla mår bättre utan. 

Måste nu väga upp det eventuella obehag  det tipset väckte:

Bildkälla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar