...
.
...

torsdag 29 januari 2015

Brölar inombords, lite sådär ba

Mäh! Här är man helt frånvarande och så ser jag att ni ändå fortfarande är flera gullisar (? vem är jag?) som kollat in på blögga..! Har väldigt lite att säga idag. Men lånar en lista av Egoina så länge så ni får lite update iaf:

Dagens roligaste: Öh. Diverse hangouts-konversationer.

Dagens pinsamma: Att jag på Copenhagen Fashionweek var övertygad att jag stod i en monter för barnkläder men det visade sig vara menswear (ej mens, utan herrplagg dårå). Hehe tror the designerz blev lite stötta. Schyssta kläder dock. Barnteckningar och grejer på typ. Inte bara det som gjorde att jag trodde de var för kids dock. Men borde vetat bättre. Kan man tycka. Haha..!

Bildkälla

Dagens outfit
: Bla en vit- och rosarandig skjorta täckt i hår från angoratröjan jag hade över. So fab.
Dagens oproduktiva: Inget. Allt jag gjort idag har varit produktivt på ett eller annat sätt. Om så medveten vila liksom. Dock hade en "restaurang" i Köpenhamn en otroligt äcklig buffé, så DE hade varit oproduktiva kan man ju tycka.
Dagens planer: Chilla nåt så in i norden. Hade en halv ambition att skriva en trend raport men jag orkade inte så långt på den, så nu är det 100% soffläge fram tills att det blir 100% sängläge.
Dagens besvikelse: Besvikelse och  besvikelse.. dagens IRRITATION är mitt nedrans kylskåp som är bra på en massa sätt men som LÅÅÅÅTEEEER hela tiden. Svär otroligt fult över det ganska ofta. Vad gör man åt det?! Skuffar jag till det hårt lägger det av. En stund. Det är liksom nåt som typ skallrar/bzzzar...men inte i en lång ton utan i...vad ska man kalla det då.. i stötar typ? Vill slå sönder skiten. Utan att ha sönder det. Hur gör man? Hjälp mig?!!
Bildkälla

Ok. Otroligt neggigt avslut. Lägger till en.
Dagens bästa: Och varför gör jag det så svårt för mig själv..? Men de få designers/representanter för märken (på mässorna på fashion week) som var så himla glada och trevliga! Och den kvinna som fått en felaktig biljett på samma säte som mig på tåget hem, men som bara var så himla trevlig och satte sig någon annanstans *tacksam*. Och detta:

Inte så svårt ändå tydligen. Hoppas ni får en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar