...
.
...

fredag 9 januari 2015

Tja!

När jag insåg att "tja" med största sannolikhet kommer från "ciao" kändes ju det svenska ordet om möjligt ännu töntigare. Ciao är ju liksom gött och härligt på riktigt, och har avsevärt bättre schvung - som både hej och hejdå. Och ändå är Tja ett ganska bra uttryck. Det har liksom en underliggande humor på grund av dess töntighet. Mmmmmm....... *insights* #life osv.

Bildkälla

En annan insikt, som kommit till mig för länge sen, är att med min extremt oklara uppdateringsfrekvens på den här bloggen får jag kanske inte stora massor till följare. (Dock hade ju Jesus tolv och var relativt cool.) MEN - som ett litet hjälpmedel för er som inte är vän med mig på facebook, där jag länkar de flesta av mina inlägg, eller ni som läser fler bloggar än min, är ju som sagt bloglovin'. 

Ärligt talat har jag själv aldrig fastnat för det, jag går hellre nyfiket in på alla sidor jag följer och ser om de blivit uppdaterade där. Men jag blir ju också orimligt besviken om det är en bloggare som inte uppdaterat när jag går in. Och om ni vill slippa den känslan kan ni ju med fördel använda bloglovin' som så vänligt låter er få veta när jag, t ex, fått tummen ur och postat ett inlägg.

Just sayin'. För hur mycket jag än skulle vilja go all in och bara blogga varje dag osv, så lär det inte ske. Jag älskar att blogga, på riktigt, men jag älskar mycket annat också (t ex mig själv), så det blir lite när andan faller på. 

Bildkälla

Återigen: så vansinnigt kul att ni kollar in här! Länka gärna om ni har en blogg/sida eller bara lämna en kommentar, så jag får veta vilka ni är..! Vem vet, kanske är det här livslånga vänskapsband kommer knytas. *lion king soundtrack*

Har aldrig bloggat såhär sent, men min kropp verkar tro att det är dag, så same shit..? Godnatt gott folk!

Bildkälla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar