...
.
...

onsdag 7 januari 2015

Godmorgon!

Japp, klockan är halv tolv, men då kan det vara morgon om man flyttat hemifrån och är så lyckligt lottad att man inte har någon lärare på en onsdag. Man kan också äta frukost i sängen och precis som jag tänkte som tonåring kan den mycket riktigt bestå av pizza, godis eller typ fil rakt ur paketet. Lyxigt! Risken är dock att man glömt att det var drömmen och så känner man sig som en fattig, miserabel student istället. Fast jag njuter faktiskt, I have to say. Men snart ska jag ta mig samman och äta knäckemacka med prickigkorv - på assiett! Fancy!

Bildkälla

Aja. Det jag egentligen ville skriva var dels: Tack! För den fina responsen på mitt senaste inlägg. Det är ju roligare om någon läser det man skrivit - och det gör ni, kul! Dels: Jag känner i efterhand hur inlägget kanske inte förklarar exakt allt och därför inte är så solklart som det skulle kunna vara, kanske särskilt för de/er som inte ser det på samma sätt som mig. Jag vet att många åsiktsbloggare blir trötta på att höra "dumma frågor" och menar att folk väl får googla! Och kanske kommer jag dit en dag, men jag vet hur svårt det är att googla på såna här saker - framförallt om man inte är insatt, och just nu vill jag verkligen försöka förklara från grunden. Så jag uppmanar er återigen att fråga/invända om ni inte förstår/håller med mig. Diskussion är bra! Och är det något jag misslyckats med att få fram vill jag gärna veta det så att jag kan få en till chans. För det (här, och det här och det här t ex) känns så otroligt viktigt!! 

Feel free att fråga om annat också, eller om det är något ni vill att jag skriver om. Jag kanske inte är den snabbaste på att svara alla gånger, det beror lite på livet osv, men respons & kommentarer uppskattas å det grövsta som man säger!

Bildkälla

Hoppas ni får en strålande dag, här i Danmark skiner solen, vårfåglar kvittrar och små barn leker utanför fönstret. Bara jag som sovit bort halva dagen och har en lätt huvudvärk som resultat av den där ännu ej intagna frukosten. Prickigkorv, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar