...
.
...

söndag 7 december 2014

7 - Inspiration!

Inspiration av alla slag är ju typ det bästa som finns. Therefore är dagens tips är att hitta saker som inspirerar dig - det gör livet gött! Men det kan ju vara lättare sagt än gjort. Så här kommer några av mina virtuella inspirationskällor, lite lätt kreativt nischade. Men håll till godo även om du känner dig skeptisk - det finns en stor chans för att du kommer älska det.


Swedish Avantgarde (Johan Balaz)

Den här unga herrn är grym på mycket men helt awesome på print! 
Kolla in och inspireeeeras. Jag blir glad av den här bloggen!

Bildkälla


































Colossal

Prisbelönt blogg där man bara får lapa i sig en obscen(?) mängd i regel helt hänförande kreativa projekt.
Här snackar vi inspiration och positiv input på hög nivå. Så svårt att välja en bild, in och kolla!!

Bildkälla














but does it float

Precis som Colossal är det här en blogg som återpublicerar andras verk, i mångt och mycket konst- eller designrelaterat. Men den befinner sig ändå i en helt annan kategori och de kompletterar varandra ganska bra tycker jag. Här hittar man fascinerande, roliga, kreativa, tekniska och innovativa saker i en salig, och grymt nice, blandning.

Bildkälla


















...etc

Det här är en av mina favoriter som jag följt sen typ 2009. En mycket fin mix av kreativt schysst, fräsch design, vackra saker och allmän feelgood. Snällt och mjukt men med edge och skärpa. Ett utsökt inlägg per dag.

Bildkälla
















this isn't happiness...

Det är i princip omöjligt att hitta en representativ bild för den här bloggen. Men för det mesta är det sköna grejer. Ibland är det hajar, bilder från krigszoner och mer eller mindre objektifierade nakna kvinnor också. Men totalt sett är det en inspirationskälla som skiljer sig från de andra på ett enligt mig... ja, skönt sätt.

Bildkälla






















Miss Moss

Cleant, rent, enkelt och rätt så designigt. Men kul! Har precis börjat kolla in den här bloggen så vet faktiskt inte så mycket om den, men jag gillar den, så ett tips it is..!

Bildkälla

swiss-miss

Med kategorier som "made me look", "made me smile", "great gift", "decorate your walls", "crafty", "made me think", "wishlist" m fl skapar Tina Roth Eisenberg ett fantastiskt litet (?, snarare never ending) flöde med massor av smart, rolig och inspirerande design. Grymt bra om man behöver present-tips eller bara vill kicka igång hjärnan lite. Filmen nedan säger kanske egentligen inte så mycket om bloggen generellt, men jag håller med Roth Eisenberg att det var en rolig parodi (på Apple). Thumbs up!



(via)            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar