...
.
...

torsdag 12 november 2015

LW alltså?

Ojojoj. Tröttheten här alltså. Men på ett bra sätt..! Har fixat och donat idag. Vaknade upp till en liknande morgon som denna. Men med snäppet mer energi och aningens mindre huvudvärk. Så har handlat både nät (!!!) och sand till kaninburen, samt släpat (nya kaninen) Stellas bur över halva gården. Alltså - DEN ÄR SÅ TUNG. Det är en gammal byrå. Jag skojar inte. Tror den kan väga typ 100 kg? Men nu står na i uteburen. Dagens träningspass. Så är allmänt mör. Nu vankas pastasallad.


Tänk vad svartvitt hjälper ändå. Jag är inte så pjåkig med att vara ful ibland och så vidare. Men ibland ser man bara ut som någon helt annan? Nån grågrön skum person typ. Haha. Då kommer det svartvita filtret in och ba: det är ju såhär du ser ut - egentligen! Bara att tacka och ta emot dårå. 



Haha, här ser ni tröttheten i ett litet nötskal.....?? Notera den stora hunden till höger som är den bästa kudden ever. Näst efter dalmatinen då kanske. Men ni fattar. Känner ni också ett behov av att befinna er i en musikbubbla ibland? Den finns alltid att tillgå och väljer man bara med omsorg kan den liksom läka en inifrån och ut på bara några repeats. Idag inleds den konstigt nog med Om du lämnade mig nu. Som jag inte ens gillar särskilt mycket. Men nu skapade den en bubbla. Bara att tacka och ta emot dårå.


Pillar lite på hästen ba. Hoppas ni har en fantastisk kväll..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar