...
.
...

lördag 30 januari 2016

Vänligen

Mäh, här bloggar jag om att jag vill va vän med Lars Lerin och så går han och skaffar sig ett program där han söker vänner. Vad  är oddsen? No hard feelings though, älskar programmet! Så här tycker jag om de tre första delarna:


Allt blir ju himla innerligt med vår käre Lars. Det är ganska otroligt att se så mycket relevant nerviga känslor i ett tv-program på nåt sätt. Och fastän Anni-Frid aldrig tar av sig sina solglasögon är hon ändå där. Kanske lite förutsägbart, i all sin mänsklighet, men ändå fint och så väldigt äkta.

Bildkälla


Ojojoj, vilket superobehagligt program! Mikael är ju så snygg att man nästan trillar baklänges (aldrig sett detta tidigare, for real), men han har också så mycket pondus att man konstant är livrädd för att han ska göra Lars till en blöt fläck. Samtidigt är Lars så modig och stark i sin skörhet att man vet att det här blir bra. Aah, bara kolla på det. 

Bildkälla


Att se Lars acceptera och möta det missbruk Leif har på ett så icke dömande sätt är något av det finaste jag sett på länge. Jag sitter och rådömmer och känner att Lars har erfarenheten på sin sida och borde läxa upp Leif, så han kan få ett bättre liv. Men icke. Istället klingar Lars sitt vattenglas mot Leifs snaps och så möts de. Jag älskar Lars för det.

Bildkälla


Lars - på riktigt! Vill du ha fler vänner så finns jag här! Jag beundrar dig och tycker att din värld verkar väldigt vacker. Jag vill bjuda dig och Junior på en hembakad kaka, även om jag skulle få prestationsångest och säkert googla fram nåt avancerat recept. Vi kunde sitta på din veranda och teckna medan katterna stryker sig mot våra ben eller jäser i solen. Jag vill göra en photoshoot med Junior och skratta tills vi kiknar. Jag skulle vilja höra mer om dina tankar och hålla din hand om det blir svårt. Det här är på gränsen till creepy, men jag uppskattar dig. Vänligen, Din Favorit 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar