...
.
...

lördag 16 januari 2016

Djungelns Drottning, typ

Idag är det bättre hörrni! Och ni ska äntligen få er rapport från den fantastiska kvällen. Eller rapport och rapport, men några bilder i alla fall! Det var ju, som bekant, maskerad och vi firade Johanna (min syster) som fyllde 27. Temat var Kungligt så jag vart helt sonika lejon, haha.


Ett lejon som såg ut lite som en tiger. Men ändå. Det tog typ fyra dar för mig att ta mig samman och borsta ur håret. Lite äckligt kanske, hehe, men såååå tråkigt! Tog typ 1,5 h.



Det var svårt att veta vad jag skulle göra med mitt ansikte på kort för vissa helt naturliga poser såg superkonstiga ut. Därav denna oklara neutrala min på alla kort. Tora var alv-prinsessa!



Ursäkta, men HUR snygg? Smäller av! Den lilla grejen på huvudet är en näver-krona, haha. Man ser ju liksom inte toppen. Men sjukt fin! Hela hon alltså.



Och Johanna, the very birthday-babe, var Queen of Hearts (Hjärter Dam)! Också sjukt gorgeous! Som en utsökt liten bakelse. Jag stylade hela gänget (mig, Tora & Johanna) innan, så blev typ en halv arbetsdag före festen. Men det var himla kul och blev väldigt bra!



Grattis igen älskade syster! Och tack till dig och alla andra som gjorde en så vansinnigt trevlig kväll! ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar