...
.
...

onsdag 13 januari 2016

Fem filmer jag aldrig sett


Men om jag ska gissa handlingen tror jag nåt sånt här...


Ringaren i Notre Dam
Någon typ av puckelryggad, idealmässigt ful person som bor i ett kyrktorn möter en outcast, en zigienare som säkert har nån slags kamel eller annat käckt husdjur. Tillsammans lär de hela byn att alla är lika mycket värda? Eventuellt gifter sig Ezmeralda eller vad hon kan heta med puckel-mannen, men det är inte ett måste.

Bildkälla


Anastasia
Ingen aning. Nån fattig flicka från en egentligen rik familj är girl power i nåt land med sovjetkänsla?

Bildkälla


Lilo & Stitch
Tokigt barn som alla älskar men ändå blir galna på träffar ett superkonstigt litet monster som eventuellt är det enda snälla av sin ras. Tillsammans kan de äntligen ha kul och kanske även rädda världen?

Bildkälla


Bernard & Bianca
Är detta möss? Måste googla. Hah. Minsann! Möss. Gissar på superkönssterotypa roller där Bianca är rätt tuff, men ändå omtålig och får Bernard att rodna samt utföra stordåd. Trots hennes feminina underlägsenhet är det tillsammans de är som starkast. Tänker att de löser mysterier och räddar små djurfamiljer typ?

Bildkälla


Turtles
Fem (?) sköldpaddor i mask är överdrivet attackiga när de med olika svärd och specialegenskaper ska kämpa för att rädda den ena och den andra. Inte sällan nån svag liten tjej nånstans? Men tror ändå de liksom är "snälla". Kanske finns det en sköldpadda som är lite mesigare än de andra men räddar alltihop tillslut? Kanske finns det någon magisk figur som förtrollar någon elak? Men turtles hörrni. Med dem på sin sida går man alltid trygg.

Bildkälla


Eller? Är jag helt fel ute?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar