...
.
...

onsdag 27 januari 2016

Mensvärk Update #2

Haha, man måste ju ändå skratta när ens syster ringer:

- Hej Mensis!
- Heh, ja...
- Då är vi två..!

Behöver jag ens säga att hennes mens kom igår och inte idag? Nu kommer ju förvisso mensvärken olika för olika människor, men ja. Man kan ju lugnt säga att hon var mer pepp än jag är just nu.

Det är så nära att jag inte pallar göra den här uppdateringen, men har man gjort en första del får man ju lov att göra en andra.

Förutom att slänga en massa ost på en gammal pasta och äta den låg jag kvar i sängen till typ klockan fyra. Det fanns helt enkelt inget bättre alternativ. Jag är ju tyvärr en av de (få?) som har en mensvärk som blir sämre och inte bättre av fysisk aktivitet. Annars hade jag lätt gått ut på en promenad. Men har alltför många (gråtandes) avbrutna idrottslektioner bakom  mig för att gå på den lätta.

Bildkälla

Hur som helst, vid sexton-snåret kunde jag faktiskt gå! Helt utan att någon högg med yxa i min mage eller slängde kettlebels mot bäckenbenet. Så då begav jag mig ut i plusgraderna för att ta hand om mina ninisar. Dagens första glädje infann sig! Min bästa investering någonsin.

Sen visade jag mig vara en superkvinna då jag passade ett barn i typ 2,5 h. Överkomligt ändå. Tills jag efter vårt delikata russin-mellanmål fick tillbaka the paaain. Så sista timmen fick barnet hålla till godo med en person till sängs. Vilket gick oväntat bra. Största utmaningen var när en vidrig bajs plötsligt producerades på en kanal alldeles för nära mig, så att säga. Men den lilla personen är nu överlämnad till en förälder, blöjan är bytt och jag ligger här, utmattad av smärta. Det tär i huvudet på en liksom.

Jag checkar ut nu. Imorrn lär allt bli bättre. Orkar inte försöka beskriva detta äckliga tillstånd nå mera. Men nu har ni kanske en aning. Det spelar ingen roll om pungspark eller mensvärk är värst. För män får statistiskt sett knappast en pungspark i månaden under 20-30 år av sitt liv? Nä. Aja. Skit samma!!!! Hörs imorrn. Tack och hej, ibland hatar jag att va tjej.

Bildkälla

#0 & #1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar