...
.
...

måndag 4 januari 2016

Inga fler vloggar

Men hallå, bara för att jag spelat in morgondagens video till er idag fick jag för mig att jag bloggat idag. Ursäkta. Här kommer min dag via instagram:

Bildkälla

Min systers salong har öppnat idag! Eller, den nya salong hon ska börja jobba på. Ser sååå fint ut och Eva är seriöst den bästa frisör jag varit med om. Så hör gärna av er till henne, eller nån annan på Otium om ni behöver fix på nå vis. Mer info på www.otium-hair.se .



Insåg att jag typ har naturliga ducklips?? Tar oerhört sällan bilder på mig själv när jag är allvarlig så hade ingen aning? Whaaat. Hej hej putisen.



Och himlen var alldeles rosa, lavendel, persiko, ljusblå-färgad ikväll. Magiskt!



Och så en blogg-exklusiv selfie, från alldeles nu, på mig och min tokiga frisyr.

Jo, det där med vloggarna. Snackade ju om det i en video häromsistens, att en vlog egentligen bara verkar vara när man typ får hänga med en youtuber på hens dag. Och att alla andra videos bara är videos. Detta kanske är svårt att greppa för er som inte är så inne i youtube-svängen. Men. Från och med nu kommer jag kalla mina videos, videos. Och bara säga vlog om det är en sån där häng med-variant. Just so you know. Så, imorrn kommer ingen vlog. Men en video! Första sen jul, ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar