...
.
...

fredag 22 maj 2015

Mvh/ Hon som ej orkar googla


Jag såg den här bilden från National Geographic (tips! @natgeo) i mitt instagramflöde imorse och it got me thinking.
Bildkälla

Undrar om de oavsiktligt sticker varann ibland. Och om det i så fall gör ont? Eller har de värsta superhuden? De lär ju bli hyfsat skillade med sitt vapen ju äldre de blir tänker jag, men när de är små? 

Bildkälla: 1, 2, 3

Okej, kan inte urskilja nå horn på bäbisarna? Thank God att mammorna slipper föda ut en sån där spetsig en i alla fall. Hur går det till när de parar sig? (Lätt hint om det i första bildkällan.) Finns det några fall av "Sex sent me to the ER" i deras värld? Har de massa ärr tro? Ger det nån typ av status? Gamle Ben, han har vart med länge han. Och Bettan, där snackar vi scarface. Eller är det tvärtom ett tecken på en lättare hjärnskada? Och om de skulle spetsa sin mat med den dära, hur får de bytet av hornet sen? Hjälps de åt? Letar de upp lämplig sten och skuffar av födan på egen hand?

National Geographic hashtagade #unicornsofthesea. Är dessa fiskar i själva verket fjädern bakom fantasi-hönan enhörning? Var det ett skämt som gick out of hand och lurar folk än idag? Nån tonåring som snodde ett horn från farsans slaktbord och snörde fast det i pannan på sin häst för att rida genom dimman till sina kompisar fascinerade vrål? 

Ett sånt där svärd vore ju livsfarligt på en häst som inte ens räknar in sin ryttare och därför kan drämma sin matte/husse rakt in i en låg trädkvist vid en oskyldig ridtur i skogen. Tänk en häst med horn i ett glashus. Där snackar vi way cooler än Eric Saade. Varsågoda alla mello-artister, gratis tips inför nästa år! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar