...
.
...

tisdag 16 februari 2016

Vlog; Get to know me | Kan min syster svaren på frågorna om mig?





Ursäkta att denna vlog kommer upp så himla sent, har slitit som en freakin' mother GNU for this one som sagt. När jag väl, bl a efter att ha trott att jag raderat hela skiten två gånger, lyckats pilla klart och exportera den var ljudet i OSYNK?! Are you kidding me?? Jag tänkte, klockan 19. "Jag ger det en googling." En och en halv timmes support med teknikbegåvad, älskvärd person i min närhet hittade vi ingen (snabb) lösning på problemet. Så här är den! Vlogen! Lite osynkad i mitten, men gjord med så mycket kärlek att ni borde tappa andan av att titta på den. Haha. Enjoy my friends! ♡

Och hörrni, nästa gång blir det en kortare vlog, don't worry. Faktum är att denna är nerklippt å det grövsta. Johanna hade hittat 50 frågor och kom med den fina idén att göra denna vlog. Så vi körde. Men de flesta frågorna var inte sådär askul, så this is the remains. Hoppas ni gillart.

Ursäkta också ljuset. Tog ju skitlång tid att spela in, så hann bli kväll, haha. Och så glömde jag puffskyddet till micken. I'll try to be better next time. PLUS - jag vet att några av bilderna är helt pixliga, det är för att de var så himla stora, men trust me...jag orkade inte exportera kalaset en. gång. till. Bare with me! 

OCH - det står en grej till vänster där bak i hyllan. Det är en present. Jag har meddelat den tilltänkte och hans närmsta att de inte får titta på den här videon förrän han fått presenten. Ni kan väl vara gulliga och inte nämna nåt om den till dem - om ni vet vilka det är. :)

Oooooch. Den där byta kön-frågan. Det FÖRSTA jag skulle göra vore nog att helt enkelt gå ner för en befolkad gata och se reaktionerna typ. Läsa av omgivningen och se skillnaderna redan där. Intressant jö...

'Til next tuesday lovey-doveys!
Vlog-mässigt dårå. Hörs ju här imorrn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar