...
.
...

måndag 2 maj 2016

Strömavbrott

De stannar aldrig särskilt länge nu för tiden? Jag minns när jag var liten att det varade i dagar..! Har jag fabricerat det? Eller blandat ihop det med de få tillfällen orkaner slog ut el och vatten i dagar? Hur som helst. Idag gick strömmen på vår gård. Den var nog inte borta i mer än någon timma, men jag hade hela planen för en strömlös eftermiddag och kväll klar. Så när lamporna plötsligt lyste igen, kylskåpet fungerade, datorn kunde startas och mobilens laddare äntligen gjorde sitt jobb... Blev jag faktiskt ganska besviken! 

Jag hade säkert tyckt det var rätt tröttsamt efter ett tag, men det hade ändå varit befriande. Hade inte haft nåt annat val än att typ pyssla med djuren och läsa böcker. Jag hade tvingats ner i nuet istället för att ha fem tusen paralella spår att lägga min uppmärksamhet på. Det gav mig lite av en tankeställare. 

Såklart hade jag kunnat följa planen ändå, men av oklar anledning valde jag att inte gör det. Eller, jag vet precis varför. Var helt slut efter en extra lång promenad i en alldeles för varm tröja och orkade inte med tanken på att göra något annorlunda utan kände till 100% att Netflix var det rätta för mig. 

Så därav att vloggen är sen. Meeen, it'll come! Just nu tinar jag min ena skinka efter att ha suttit i kaninburen och insupit livet, trots allt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar